Detailing Polieren Polijsten

Alle prijzen zijn incl. btw en indicatief en voor kleine en normale auto’s. Sedan / Station, Jeep / SUV, Bestelauto / Bus of oversized voertuigen enkel prijs op aanvraag.

Belangrijk: De wagen dient mooi te worden afgeleverd, vrij van stof en vuil. Anders zal een meerkost nodig zijn om de wagen professioneel te reinigen voor we van start kunnen gaan. 

Pakket 1 €250 (optie coating + €49)

Kleien + polieren / polijsten 

Pakket aanbevolen voor wagens met lichte gebruikssporen en nieuwe wagens.

Verwijderen van zeer lichte krasjes.


Pakket 2 €395 (optie coating + €49)

Kleien + polieren / polijsten + wax 

Pakket aanbevolen voor wagens met typische gebruikssporen (meest populaire behandeling).

Verwijderen van lichte tot medium diepe (was)krassen.


Pakket 3 €545

Kleien + polieren / polijsten + polish + wax + ceramic coating

Pakket aanbevolen voor wagens met veel gebruikssporen.

Verwijderen van medium tot diepe (was)krassen).


Prijzen varia

 

1 paneel €50

1 paneel plus coating €70

Velgen reinigen en coaten €150


Lederbehandeling

 

Zetels €150

Zetels + panelen €200

Onze werkwijze

Krasvrije wasbeurt

We beginnen met de velgen, banden en wielkassen te reinigen. Daarna gaan we de wagen eerst inschuimen om de meeste vervuiling los te weken. Na het spoelen gaan we deze krasvij te wassen met een neutrale shampoo, dit om eventuele waxlagen niet aan te tasten. We besteden hierbij ook wat extra aandacht aan de details zoals groene aanslag (mos) aan de ramen en tussen de spleten van het koetswerk. De wagen wordt gedroogd met een microvezel handdoek om ook krasvrij te drogen. De binnenslagen van de wagen worden eveneens gereinigd.

Om alles mooi af te werken worden de banden gevoed en mooi zwart gemaakt en krijgt de wagen een spraywax voor wat extra bescherming. Deze wasbeurt neemt ongeveer twee uur in beslag.

Indien de velgen zwaar vervuild zijn kan dit nog wat uitlopen daar we streven naar een perfect resultaat.

Clay

De volgende stap na de wasbeurt is het clayen van de lak. Hierbij gaan we vuildeeltjes die vast zitten op de lak verwijderen en zo uw lak glad maken. Hierna brengen we een wax of sealant aan (of beide). Let wel op dat deze behandeling de krassen in de lak niet gaat verwijderen noch opvullen. Wel word deze beter water en vuil afstotend wat latere wasbeurten ten goede komt en u langer met een glanzende wagen kan rijden.

Polish

In samenspraak overlopen we de polijststappen die ondernomen kunnen worden en wat uw verwacht resultaat is. Aan de hand hiervan beslissen we welke polijstbeurt de wagen nodig heeft. Na de behandeling krijgt de laklaag een sealant en wax laag waardoor de lak beschermd is en langer water en vuil afstotend word. Krassen die door de kleurlaag zijn gegaan kan ik helaas niet wegpolijsten, deze worden echter wel minder zichtbaar.

Wielen coaten

Het coaten van de wielen zal ze beschermen tegen remstof, zouten en vervuiling. Bij de wielcoating worden zowel de spaken als de tunnels gecoat wat ze eenvoudiger te reinigen maakt.

Producten die we gebruiken

Realisaties

Contactgegevens: Zeeland / Oost-Vlaanderen

E-mailadres: info@rturbo-tech.nl

KVK: 86 34 27 62
BTW: NL0042 3069 9B 65