Chiptuning Bmw.

BMW staat bekend om haar sportieve en kwalitatief uitstekende personenauto's. Wanneer we het hebben over chiptuning bij BMW personenauto's komen we toch uit bij de BMW 1-serie, 2-serie, 3-serie, 5-serie, 6-serie, 7-serie ondertussen ook al heel wat x-series. Deze modellen zijn al sinds jaar en dag zeer populair en niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen. De populariteit van deze auto's is natuurlijk te wijten aan de Duitse degelijkheid en de zeer fijne wegligging. 

Chiptuning BMW 1-serie, 3-serie of 5-serie.

De resultaten van chiptuning bij de BMW 1-serie, 3-serie en de 5-serie zijn ook zeer aansprekend. Wij krijgen ook vaak de reactie dat men de chiptuning al in een veel eerder stadium uit had moeten voeren. Benieuwd wat voor resultaat we voor uw BMW kunnen behalen? Vul ons contact formulier in en wij brengen je op de hoogte van de resultaten voor uw bmw.

Chiptuning voor uw BMW 1-serie.

De BMW 1-serie is een relatief nieuw model van BMW, gezien zijn introductie in september 2004. Dit vergeleken met de 3-serie (1975) en de 5-serie (1972). De BMW 1-serie is tevens het kleinste model van de Duitse autofabrikant. Of u nu beschikt over een E8x of F2x, de te behalen resultaten met de BMW 1-serie zijn indrukwekkend. Zo kunt u bijvoorbeeld met de F2x met een 114d motor al 55 pk winst behalen met een stage 1 chiptuning!

Geïnteresseerd in chiptuning voor uw BMW 1-serie? Bekijk de te verwachten resultaten. Indien u meer informatie wenst of nog vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Voordelen Chiptuning.

  • maatwerk voor uw wagen.
  • al onze software is getest op een 4x4 testbank.
  • tot wel 10% brandstofbesparing.
  • 100% veilig en niet schadelijk voor uw voertuig.
  • 5 jaar garantie op de geleverde software.
  • behouden van uw emissienormen.

Chiptuning voor uw BMW 3-serie.

De historie van de BMW 3-serie gaat alweer terug naar 1975, toen de eerste 3-serie van de band rolde, ook wel bekend als de E21. Gedurende de jaren heeft de BMW 3-serie meerdere metamorfoses ondergaan en inmiddels zijn we alweer toe aan de 6e generatie (F30) welke sinds 2012 wordt geproduceerd.

De BMW 3-serie is verkrijgbaar als sedan, stationwagen, coupé en cabrio. Daarnaast is er nog de sportievere reeks van de 3-serie, ook wel bekend als de M3. 

Beschikt u bijvoorbeeld over de BMW F3x M3 met 431 pk? Wist u dat u met een stage 1 chiptuning al 69 pk meer kunt behalen!

Chiptuning BMW 5-serie.

De BMW 5-serie wordt BMW zelf omschreven als luxesedan en daar kunnen wij ons wel in vinden. Momenteel rolt de BMW F10 5-serie van de band, een 6e generatie 5-serie welke is voorzien van alle technische snufjes en gemakken en daarnaast ook heerlijk rijdt. Deze F10 werd in het beginstadium uitgevoerd als sedan, gevolgd door de stationwagon en later kwam daar nog de M5 achteraan.

De 5-serie is door de jaren meegegaan met de tijd maar altijd dicht bij de bron gebleven. Een luxe middenklasser welke zich zeer goed leent voor chiptuning. De resultaten welke met de 5-serie kunnen worden behaald zijn indrukwekkend. Bent u nieuwsgierig geworden welke resultaten we kunnen behalen voor uw 5-serie? Vul ons contact formulier in en wij brengen je op de hoogte van de resultaten voor uw bmw.

 

 

Nieuwsgierig geworden naar de winst toename voor uw BMW?  vul dan ons contactformulier in en kom het snel te weten!