Chiptuning Mini.

Heeft u een Mini Cooper of ander model Mini? Een mooie auto met goede prestaties die echter door chiptuning nog verder verbeterd kunnen worden. Met chiptuning wordt de software van de motor aangepast waardoor de koppel hoger wordt en het vermogen toeneemt. U zult merken dat de Mini meer rijplezier geeft en bovendien minder brandstof verbruikt.

Mini Cooper Chiptuning.

Heeft u interesse in chiptuning van uw Mini Cooper? Ontdek dan de mogelijkheden bij Rturbo-tech. Wij voeren elke tuning op maat uit volgens strenge eisen waardoor u zeker bent van een goed uitgevoerde, professionele tuning die u ook echt meer plezier van uw Mini geeft.

 

Chiptuning voor uw Mini.

Wij verrassen u graag met de resultaten van uw Mini Chiptuning. Voor de hiernaast genoemde modellen kunnen wij de chiptuning uitvoeren en door hier uw contactformulier in de vullen, kunt u direct een schatting verwachten van de resultaten. Voor chiptuning van uw Mini bent u bij Rturbo-tech zeker aan het juiste adres en wij maken graag een afspraak met u voor de chiptuning voor uw Mini. Met Rturbo-tech Chiptuning kiest uw voor jarenlang plezier en 100% garantie.

 

Nieuwsgierig geworden naar de winst toename voor uw MINI?  vul dan ons contactformulier in en kom het snel te weten!

Voordelen Chiptuning.

  • maatwerk voor uw wagen.
  • al onze software is getest op een 4x4 testbank.
  • tot wel 10% brandstofbesparing.
  • 100% veilig en niet schadelijk voor uw voertuig.
  • 5 jaar garantie op de geleverde software.
  • behouden van uw emissienormen.