Onderhoud service.

Klein onderhoud

Bij een ​klein onderhoud​ kijken onze specialisten naar meer dan 25 punten. Zij controleren onder andere de olie, banden, verlichting, remblokken en het uitlaatsysteem. Na een klein onderhoud is je auto weer startklaar om veilig de weg op te kunnen.

Wat kost een klein onderhoud​?

De kosten verschillen per merk en autotype. Bij het maken van een afspraak wordt er door onze specialisten altijd een prijsopgave gemaakt. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent!

Groot onderhoud

Naast een klein onderhoud bieden wij ook ​groot onderhoud​. Waarbij er bij een klein onderhoud naar 25 punten gekeken wordt, controleren we bij een groot onderhoud op maar liefst 90 verschillende punten. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar het verversen van de motorolie, oliefilter, luchtfilter, interieurfilter, bougie's, ..., het controleren van de accu en het checken van de remmen.

Wat kost een groot onderhoud?

Bij een groot onderhoud wordt de auto intensiever gecontroleerd. Dit zorgt ook voor hogere kosten dan de kosten die bij een klein onderhoud komen kijken. De specialisten van Rturbo-tech stellen graag van tevoren een prijs voor je op, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Heeft jouw auto een groot onderhoud nodig? Klik dan hier voor een afspraak.

 

Voor vakkundig onderhoud van uw wagen is het belangrijk dat uw wagen om de 10.000 a 15.000km bij minder km's om het jaar een smeerbeurt krijgt alleen zo haal je het maximum uit je wagen